Barnkalas

En mycket populär underhållning där trollkarlen kommer hem till Er och underhåller barnen på födelsedagskalaset. Föreställningen ligger på ca 35-40 minuter, där massor av roliga och spännande saker händer. Ni behöver inte tänka på något utan möjlligtvis lite plats där barnen kan sitta. Det går bra att vara både inomhus och utomhus under respektive årstider.

 

Allt anpassas till barnen så att de ska få ut så mycket av föreställningen som möjligt. Naturligtvis plockas födelsedagsbarnet upp och får hjälpa till ( om han/hon vill detta ) och blir kalasets hjälte.

Under föreställningen hålls en dialog med barnen så att alla får vara med och ingen blir utanför. City Magic har mycket lång erfarenhet av att underhålla barn under många olika förutsättningar och platser. Detta gör att det är en hög kvalite på föreställningen. Föreställningen förnyas varje år och det finns fem olika shower att tillgå. Detta gör att man kan återkomma igen ett par gånger per år utan att få samma show som man fick sist.

 

Vill man så kan man trolla fram presenter, godis, mm som en liten avslutning på föreställningen. Bara man vet det innan så är det inga problem. Det finns även möjlighet att välja till att efter showen så blir man kvar och viker ballongdjur till barnen. Detta har blivit mycket populärt både bland barn och vuxna som här får både trolleri och ballonger på samma kalas.

 

Naturligtvis kan trolleriet här anpassas efter behov och önskemål

Vid funderingar och bokning ta kontakt med City Magic under Kontakt