Öppet Hus / Arrangemang

Här kan man sätta ihop en kombination av t.ex trolleri och ballonger. för köpcentra, marknader, mässor eller liknande. Det gör att man kan erbjuda en annan typ av underhållning än de vanliga uppträdande man brukar ha vid dessa tillfällen.

 

Man kan stå på en plats där man kombinerar trolleri och med att vika ballonger. Likväl kan man gå omkring och göra detsamma, samt som man arbetar av ett mycket större område. Genom detta så får mer folk ta del av underhållningen som erbjuds. Genom att göra båda kan man anpassa allt efter kundens/arrangörens önskemål samt krav, utan att tumma av på kvalite.

 

Citymagic har lång erfarenhet av detta och allt anpassas till den publik som finns på plats. Barn- och vuxna, enbart vuxna eller enbart barn spelar ingen roll, utan alla får uppleva något annorlunda och roligt.

 

Funderar Ni på något arrangemang eller öppet hus så ta gärna kontakt med oss så kan vi ge olika förslag och ideer på vad vi kan erbjuda. Vi kan hjälpa Er att "sy" ihop en kombination som passar för Er och Ert företag.

 

Citymagic 070-788 04 93