Mässa

City Magic arbetar lite annorlunda än andra trollkarlar på mässor. Naturligtvis kan vi jobba i traditionell anda där man gör shower vid olika tidpunkter för att locka folk till just Er monter. Det är ett vanligt sätt som de flesta trollkarlar jobbar med idag.

 

Det City Magic satsar på här är att jobba tillsammans med säljarna så att man inte förlorar några kunder som "kommer tillbaka senare". Trollkarlens uppgift här är att uppehålla en eventuell kund tills säljaren är ledig. Då avrundar man lite snyggt och säljaren "tar över", medan magikern hämtar någon godisbit, penna eller liknande till kunden. 

 

Genom detta sätt "håller" man kvar en eventuell kund på ett underhållande sätt som gör att kunden kommer ihåg just Er och det blir en omedelbar isbrytare mellan kund och säljare.

 

Naturligtvis kan man kombinera detta med att ha uppträdande vid bestämda tidpunkter och locka folk till Er monter. Fördelen är att Ni får trollkarlen i montern hela dagen så länge som det är öppet och det finns säljare på plats.

Vid flera dagars arbete reduceras naturlligtvis priset

En annorlunda metod att hålla kvar mässbesökare tills en säljare blir ledig