Företagstrolleri

Det omöjliga blir plötsligt möjlligt.....

Anpassat för företag som vill ha en underhållning på julfesten, invigningen, öppet hus mm. Tidigare kunder är butiker, kommuner, köpcentra, företag och bibliotek för att nämna ett fåtal. Det finns flertalet olika inriktningar att välja på beroende på om det är enbart vuxna i publiken eller om man vill ha familjeunderhållning.

Citymagic anpassar och löser er underhållning på Era förutsättningar och önskemål. Genom att anpassa showerna genom lång erfarenhet blir det en gedigen och professionell underhållning. Nedan finns några olika sätt man kan anpassa shower och kombinera med varandra.

Salongsmagi/ scen: Ett litet större uppträdande där man underhåller flertalet människor samtidigt. En populär underhållning där man använder lite större rekvisita. Ett litet inslag av stand up comedy när man har en konversation med publiken samtidigt som det omöjliga blir möjligt.

Close-up Magic: Här händer magin i en direkt närhet till åksådaren. Åskådaren får här vara med och hålla, testa, och undersöka rekvisitan som består av lite mindre saker som gummiband, mynt, pennor mm. Mycket populärt att mingla omkring bland lite mindre grupper av människor tex vid invigningar, öppet hus eller innan eller under middagen på företagsarrangemanget.

Trolleriunderhållning för familjen: Robban & Rocky Magic show är en fartfylld underhållning på ca 40 minuter. En berg och dalbana i komik, katastrof, mystik och överraskningar för hela familjen. Rocky är tvättbjörnen som varit med sedan starten 1990 och är fortfarande en av favoriterna för alla som fått träffa honom. Till barnens förtjusning får de även klappa honom efter showen.