Trollerikalas

En oemotståndlig överraskning 

Genom att få det omöjliga att bli möjligt och det möjliga helt omöjligt får barnen här följa med på en resa till trolleriet värld. Där händer allt och barnens drömmar och nyfikenhet blir en underhållning som länge sitter kvar. Showen ligger på ca 30-40 minuter och är en berg och dalbana i komik, förundran, bus och spex. Trollkarlen tar även upp födelsedagsbarnet som får hjälpa till i några av tricken ( om de vill ) Showerna kan göras både inomhus och utomhus och är anpassade efter barnens ålder. Det enda som behövs är en liten plats där trollkarlen kan stå och barnen sitta.

Genom att få en gedigen och professionell show kan här föräldrarna koppla av under kalaset och ge barnen en rolig överraskning. Att vara en bra förälder är att kunna ge sina barn drömmar och få dem att känna sig viktiga och stolta. Det är det första målet och prioriteringen som Citymagic strävar efter i sina shower.

Här kan man skräddarsy underhållningen och göra en kombination av både trolleri & ballonger. Något som är mycket populärt är att först ha en trollerishow och efter det så viker trollkarlen ballonger efter barnens önskemål. Naturligtvis kan man bara ha trolleri eller bara ballonger om man önskar det.